Bel ons anoniem & gratis

Ben je op zoek naar deskundige hulp en behandeling?

Tijdens het contact met Stop it Now kan blijken dat je behoefte hebt aan een vervolggesprek of behandeling met een specialist. We bespreken met jou wat je wensen zijn, of je contact wilt met een psycholoog, seksuoloog of andere hulpverlener en in welke regio dat zou moeten zijn.

Stop it Now werkt nauw samen met de forensische polikliniek de Waag. Voordat je in behandeling gaat, is het mogelijk om met een van hun behandelaar anoniem, vertrouwelijk en gratis te bellen. Wij plannen een gesprek voor je en op het afgesproken tijdstip bel jij deze behandelaar. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen en eventuele twijfels bespreken.

Naast het contact met de forensische polikliniek de Waag, heeft Stop it Now contactpersonen met andere forensische (poli)klinieken, seksuologen en hulpverleners. Je kunt ook altijd een vaste terugbelafspraak inplannen met een vaste medewerker van Stop it Now. Soms is het fijn om een vast contact te hebben met wie je kunt evalueren hoe het gaat of waar je tegenaan bent gelopen.

Wil jij ook geholpen worden? Bel ons anoniem en gratis!

0800 266 64 36